Lütfen bekleyiniz...loading

TÜRKBÜKÜ HEBİL KOYU'nun tüm ihtişamı ile ayaklar altına serildiği sahilde denize sıfır olarak yer alan "Perla Evleri" sizlere 12 ay boyunca huzur içerisinde bir yaşam sürmeniz için tasarlanmıştır.

Perla Evleri sakinleri kendilerini eşsiz Ege Denizi'nin canlandırıcı sularına özel iskelelerinden bırakabilecekleri gibi dilediklerinde yine kendilerine ait olan ahşap deck güneşlenme alanlarına sahip yüzme havuzundan faydalanabilecekler.

Perla Evleri, her biri 1 dublex ve 1 flat daireden oluşan 3 blok halinde dizayn edilmiştir. Dublex daireler 337 - 381 m2, flat daireler ise 167 - 176 m2 arasında olup teraslar bu alanlara dahildir.

Hem soğutma hem de ısıtma ihtiyacını karşılayan VFR klima sistemi

Ana giriş kapısı ile görüntülü görüşme sağlayan intercom sistemi

Alçıpan asma tavanlı odalar

Özel imalat daire giriş kapıları ve iç kapılar

Isı yalıtımlı alüminyum doğrama ve ısı cam

Özel olarak imal edilmiş cam balkon korkulukları

Havuz altında yer alan fitness salonunda açık denize karşı spor yapmak günün her saatinde imkan dahilindedir. Sporunuzu yaptıktan sonra sizin için düzenlenmiş sahilden gerçek özel iskelenizden kendinizi Ege'nin sularına bırakabilirsiniz.

Denizle başbaşa kalacağınız Perla Evleri'nde hem yaz hem kış aylarında rahatınız, güvenliğiniz ve mutluluğunuz için bütün detaylar sizin için çalışılmıştır.

Özel olarak tasarlanmış mutfaklar,

Ankastre mutfak cihazları,

İtalyan seramik veya Vitra ürünleri ile döşenmiş banyolar,

Laminat parke, seramik veya mermer kaplama zeminler.

Konum

« Geri Dön

close